close

Tips og Trends

 

maxresdefault

 

En flot make-up kan fremhæve alle de smukke vinkler i dit ansigt, men det kan være svært at vide, hvordan du skal gribe hele processen an. Der findes utallige make-up produkter, og det er derfor lidt af en jungle at finde rundt i, når du skal vælge produkter, der passer til dig.

Vi har her samlet 12 tips, som er uundværlige, når du skal have styr på din make-up. Læs med, og bliv inspireret.

1. Fyldige læber

Brug en lipliner i samme farve som læberne til at markere det midterste af overlæben og amorbuen – ikke mere. Det får din overlæbe til at virke større og mere sensuel.

2. Fyldige læber

Fuldend festmakeuppen ved at skabe en illusion af ekstra fyldige læber: Dup en lys highlighter på huden lige over amorbuen, og læg en lille smule mørk øjenskygge lige under underlæben.

3. Blid blush

Er din blush for markant i kuløren? Gør den blidere ved først at banke den overskydende farve af børsten på kanten af æsken og så køre den hen over en fast pudder, før du lægger den på huden.

4. Lyse øjne

Når du lægger concealer under øjet, så kom også en smule helt inde i øjenkrogen. Området her er ofte meget mørkt, så lidt lys gør underværker for et friskt udseende.

5. Buk vipperne

Brug altid en vippebukker til at give øjenvipperne et smukt svaj, før du lægger mascara. Hvis du varmer metallet ganske kort med varmt vand eller føntørren først, virker den endnu bedre.

6. Få det hele med

Få de sidste genstridige rester lipgloss ud af tuben ved at sætte den i et glas meget varmt (ikke kogende) vand i et kvarter. Indholdet smelter og løber ned i bunden, lige til at fiske op!

7. Smuk streg

Varm spidsen af din kohlblyant op ved at nulre den mellem fingrene, inden du lægger den på. Farvestiften bliver helt blød og giver et frækt smokey-look.

8. Kulørt mascara

Blå eller lilla mascara kan virke afskrækkende, men hvis du vælger en variant, der næsten er sort, vil farvestrejfet få det hvide i dine øjne til at virke endnu hvidere.

9. Mat hud

Dup skinnende hud med en serviet, før du begynder at pudre – også når du lapper på makeuppen i løbet af dagen. Så undgår du, at pudderet samler sig i kager på huden.

10. Bevar kuløren

Læg et fint lag øjenskygge i en matchende farve oven på din eyeliner. Pudderskyggen giver et blødere look og forsegler farven, så den holder hele dagen – og natten med.

11. Få øje på brynene

Har du helt lyse bryn? Farv dem med en mascara, før du plukker dem – så kan du se, hvilke hår der skal væk. Du kan også se her, hvordan du får dine bryn i topform.

12. Smalle kinder

Sug kinderne ind til en fiskemund, og læg en mørk, mat solpudder dér, hvor de huler mest. Ton farven godt ud med blushbørsten, og vupti – smukt markerede kindben.

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen