close

Prada

Prada

Prada blev i 1913 grundlagt i den italienske modeby Milano af Mario Prada. Mario Prada begyndte med at fremstille og sælge tasker, kufferter mm. i et yderst luksuriøs kvalitet og meget eksklusivt design.

I 1978 blev Miuccia Prada, Mario Pradas' barnebarn en del af virksomheden, hvilket medførte en voldsom ændring for Prada. Med hendes vision om en ny form for mode, en blanding af det bedste fra fortiden med de moderne design fra fremtiden, fik hun skabt en stor popularitet.

I 1993 blev den yngre linie Miu Miu føjet til husets portefølje. Prada valgte ikke at stoppe deres udvikling der og lancerede i 2004 deres første duft Prada Amber. Som navnet siger, er Amber hovedkomponenten i denne duft. Prada Amber er udviklet med udgangspunkt i fire dimensioner; ren, vanedannende, dyrebar og dybsindig.

Prada Amber Pour homme er "kapitel to" i historien om Pradas dufte. En herreduft, der er forførende og charmerende og giver et holdbart indtryk. Ambernoten blandet med det rene, giver en frisk duft af barbersæbe. En verden af kontraster som overrasker og forfører.

Siden er der lanceret flere spændende dufte i Pradas parfume univers.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen