Persondataforordring

Ny datalovgivning


Fredag den 25. maj 2018, træder den nye EU dataforordning i kræft. Loven sigte er at beskytte forbrugere, sikre gennemsigtighed og bedre databeskyttelse.


Som medlem af Beauty Teams kundeklub, betyder den nye lov:



1. At vi opdatere vores persondatapolitik så du får større indsigt i hvordan vi behandler dine oplysninger. Alle medlemmer skal acceptere disse nye betingelser for at beholde deres medlemskab.



2. At du kan anmode om at få dine oplysninger slettet.



3. At du kan rette henvendelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger.



4. At vi vil anmode dig om et nyt samtykke som er i overensstemmelse med de nye regler.



Hos Beauty Team gør vi vores bedste for at beskytte dine oplysninger og for at sikre dig en god forståelse af hvordan dine oplysninger bliver behandlet og hvilke rettigheder du har.

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

He&She Beauty Team
Skovvangen 42

6000 Kolding

CVR.nr. 31 57 53 89

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

•    Levering af aftalte ydelser/vare/services.

•    Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester, nyhedsbreve, indbydelser mm.

•    Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.

•    Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

 

På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

a.    Dit udtrykkelige samtykke som medlem af Beauty Teams kundeklubber.

b.    Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt.

c.    Behandlingen er nødvending for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Beauty Team, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler oplysninger om dig med:

a.    Vores leverandører af IT-services (databehandlere).

b.    Vores samarbejdspartnere, hvor du er skrevet op til en bestemt del af kundeklubben, feks. Sisley Paris, og du vil altid blive oplyst om deling med en konkret partner.

c.    Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din profil på BeautyTeam.dk eller oplyst i butikken.

 

Hvor længe opbevare vi dine oplysninger
Som medlem af Beauty Teams kundeklub: Oplysninger du selv har indtastet på din Beauty Team profil gemmes så længe du opretholder medlemsskabet. Hvis du framelder dig medlemsskabet beholder vi oplysningerne i yderligere 6 måneder for at give dig mulighed for at fortryde frameldingen. Oplysningerne vil herefter blive slettet. Transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven. Kundeklubber hvor du er knyttet til et bestemt mærke: Her slettes oplysningerne 24 måneder efter sidste aktivitet.

 

Hvilke rettigheder har du
Som kunde hos Beauty Team har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:


•    Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger

•    Sletning efter anmodning

•    Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Magasin i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.

•    Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.

•    Mulighed for at gøre indsigelse mod profilering.

•    Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.Som kunde hos Beauty Team har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.
Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Beauty Team slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

•    Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),

•    Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller

•    Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt

•    Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.
Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at Beauty Team behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.
Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen