Nyheder

 

 daze

MARC JACOBS - DAZE

Varme - Levende - Lyse. Som en flugt fra hverdagen, Daisy Marc Jacobs Daze Limited Editions. Fire nye feel-good dufte perfekt til foråret.. De fire Daisy Daze Limited Edition er et frisk og frugtagtig twist på de klassiske Daisy dufte, og byder på en duftmæssig flugt til et uventet Daisy univers. Daisy Love Daze åbner med en lys osmanthus blomst, omkranset af gylden og blød amber. Saftige abrikoser udstråler en sød og funklende sensualitet.

 

in biotherm

BIOTHERM - LIFE PLANKTON - ELIXIR

LIFE PLANKTON Elixir er en serum til alle hudtyper og aldre: og første trin til en smuk hud. Allerede efter 8 dage opleves hudens kvalitet synligt forbedret og styrket. Med tiden synes huden mere fast, ensartet, fine linjer mindskes og huden efterlades blød, smidig og fugtet med fornyet glød. Et sandt hudpleje mirakel. Indeholder 5% LIFE PLANKTON(TH) - Biotherms signatur ingrediens, som er kendt for dets regenerende egenskaber. LIFE PLANKTON Elixir bruges som serum morgen og aften under din creme. LIFE PLANKTON Elixir påføres nemt ved brug af medfølgende pipette.

profondo

ARMANI - PROFONDO EDP

Acqua di Giò Profondo Eau de Parfumen til mænd – en duft, der udforsker dybhavets intensitet. En elegant, frisk parfume med noter af bergamot og grøn mandarin fra Brasilien, der giver friskhed, kombineret med aromatiske essenser af rosmarin, lavendel og cyprestræ, så hjertenoten bliver maskulin og sensuel. Hvid moskus og patchouli giver karakter og varme til basen. Profondo-flakonen har Acqua di Giòs ikoniske form, men denne gang i et havlook med matteret glas i marineblå, Giorgio Armanis mest ikoniske farve, afrundet med en dybblå metallisk hætte. ""Blå som en tæt skygge, der udtrykker sensualitet. I sine forskellige nuancer er den en flydende farve, der giver en fornemmelse af fluktuationer og raffineret elegance," siger Giorgio Armani.

 o 69759

HERMES - L'HOMBRE DES MERVILLES

En træagtig, orientalsk duft med dyb udstråling, der skifter mellem lys og mørke. Noter af sensuelle tonkabønner og røgelse fremhæves af den fyldige duft af sort te.

År efter år fortrylles vi af de poetiske duftnoter. Fanget i en rund flaske, der ligner et forstørrelsesglas.

Duftens magiske kraft lader viser dig en verden fra en ny, vidunderlig vinkel. Det er nøglen til vidundere, stjernestøv i fuldt dagslys. 

857283445 1280x720

CLARINS - NUTRI-LUMIÈRE

Pro-age hudplejeserie særligt udviklet til kvinder 60+ med en hud, der mangler næring. Denne dagcreme genopbygger, revitaliserer og giver intens næring til den aldrende hud. Føles fast, men cremens smeltende bløde konsistens transformeres til olie, når den påføres for at give ekstra næring og giver en blød, silkeagtig finish. Huden bliver ""mættet"" og genvinder den optimale glød. 

maxresdefault

 

CALVIN KLEIN - EVERY ONE

En ren, grøn citrusduft. CK EVERYONE er en kønsfri duft til i dag, som hylder Den uendelige frihed til at udtrykke sig som man vil.
Den mangefacetterede duft er frisk og provokerende. Baseret på den ikoniske arv fra CK ONE, er denne nye duft vegansk, lavet af naturligt afledt alkohol og tilsat ingredienser, der er udvundet fra naturlig oprindelse, og er dermed Calvin Klein første 'rene' * duft.

Økologisk appelsinolie dækker over et hjerte af blå te-akkord og en base af musk og cedertræ, hvilket skaber en kompleks, opløftende duft.
Glasflasken kan genanvendes når pumpen er fjernet, og den har et elastisk logo-bånd på, som er en hyldest til det klassiske Calvin Klein undertøj. Båndet kan tages om håndleddet og genbruges.
Elsk hver en af dig selv i CK EVERYONE

 

Lancome La Vie Est Belle Intensement Banner

LANCÔME - LA VIE EST BELLE - INTENSÉMENT

Lancôme La Vie est belle Intensément Eau de Parfum.
Lykken er en følelse som findes inde i os alle - hurtig, intens og stærk.

Symboliseret i den nye Eau de Parfum, La Vie Est Belle Intensément med en opfordring til at leve livet her og nu.

Duften har et stærkt og sensuelt hjerte af iris og jasmin, fremhæves af friske topnoter fra bergamotte og hindbær, og med en varm og intens afslutning af vanilje og patchouli.

 

ell 1592322 De 01

OSCAR DE LA RENTA - BELLA ESSENCE

Inspireret af en fortryllende og gylden blomsterhave. Blomstrende med let elegance lokker Bella Essence alle omkring sig, med sin glitrende elegante aura. Bella Essence er en frisk, tidløs og uforglemmelig duft. Som en smuk blomst fra Oscar's have, vil du fremkalde den tidløse følelse af at blive forelsket. Topnoter: Grapefrugt, Hindbær, Ribs Hjertenoter: Rose Centifolia, Vanilje, Jasminkronblade Bundnoter: Musk, Ambrox, Patchouli.


escadaflordelsolpdp

ESCADA - FLOR DEL SOL

ESCADA Flor del Sol tager dig med på til Mexico, på ferie, for at fejre gode tider, frihed og venskab! Duften starter med en frisk Tequila Sunrise accord, en eksplosion af Mexikansk glæde. Rejsen fortsætter med en note af Dahlia blomst, der giver et magisk indtryk, og til sidst sandeltræ - den forførende note af sensual sommer, som giver duften et tidløst twist. ESCADA Flor del Sol er din genvej til en øjeblikkelig følelse af sommerferie - Luk øjnene, læg hverdagen bag dig og tag med til Mexico!

 

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen