Nyheder

 

o.10472.21

CHLOÉ NOMADE

Chloé lancerer Nomade, en ny duft til kvinder. Nomaden vil blive fronted af skuespillerinden Ariane Labed.

Den blomstrede chypres duft blev udviklet af parfumeur Quentin Bisch. Noterne omfatter egetræsmos, Mirabelle og Freesier.

Brandets CEO sammenligner Nomade med 2008 Chloé Eau de Parfum som følger:

Med den første duft handler det om renhed, naturlighed hos Chloé-pigen. Denne ene handler mere om [hendes] dristige og eventyrlige side. [...] Det handler om at krydse den næste grænse, der altid skubber grænserne for, hvem du er.

 

Elie Saab Le Parfum in White new 2018 perfume 1024x5541

ELIE SAAB - IN WHITE

Fejr hvert glædeligt øjeblik med Elie Saab Le Parfum In White. En sofistikeret floral chypres duft, der skaber et varigt indtryk.

En hyldest til hvid som en talisman af romantik, Le Parfum In White, trækker sin inspiration fra Elie Saabs brude, klare til at bære  Couture samlinger for at lave en historie om moderne kærlighed med en sartorial twist. Duften følger en kvindes følelsesmæssige rejse fra sin brudekjole til alle de mindeværdige øjeblikke, hun oplever mens hun den bærer hvidt.

Den vanedannende symfoni af Le Parfum In White er dannet omkring et signaturhjerte af blødt oransjeblomst. Vibrationer af glædelig cassis blander sig med hvid jasmin og hvid musk for at skabe vision af romantik.

 wearemad zarkoparfume cloud collection shop1

 

 carolina good girl 2

CAROLINA HERRERA - GOOD GIRL

Sort og hvid ... god pige, dårlig pige. GOOD GIRL er en sensuel, stemningsfuld duft, der er født af de smukke modsætninger og moderne kvinders evigt nuværende dualitet - og det moderne liv. Både frisk og blødt mørkt indfanger denne innovative duft en kvindes vidunderlige kompleksitet med overraskende og ekstraordinære ingredienser.

De søde, forlængende kvaliteter af jasmin giver GOOD GIRL sin lysstyrke og femininitet. Den mørkere side af Good Girl er skabt med rigt duftende kakao og berusende tonka. Almond og kaffe GIVER Good Girl sin umiddelbare livsstil. Tuberose, ekstraheret på en ny måde, der skaber en rig delikatesse er duftens vilde kort, der bringer fluiditet og femininitet. God pige eksemplificerer Herren House's ubesværede elegance og humor.

Den ultimative femme fatale duft med sensuel jasmin og forførende tonka. Det er så godt at være slem.

 

marc jacobs daisy dream1

MARC JACOBS - SOMMERDUFTE

En opløftende buket blomster - og frugtagtige noter åbner Daisy Twinkle med et saftigt brus af vilde bær blandet med et strejf af violette blade. En lys og cremet hvid skovbund skaber en varm og sensuel duft.

 

stella mccartney peony1

STELLA MCCARTNEY - PEONY

Den originale duft STELLA Peony er tilbage og fanger energien fra en blomstrende engelsk have med en tidløs livlighed og sensuel kvalitet. STELLA Peony kombinerer friske peberfrugter med maskulinitet af rav.

 

Dior Sauvage Eau de Parfum 1024x5541

DIOR - SAUVAGE EAU DE PARFUM

Som navnet antyder, er DIORs Sauvage en vild duft af frihed. Den fejrer en robust slags maskulinitet, der føles mest behagelig i naturen. Men det er også en duft med store kontraster, der præsenterer denne udendørs følelse i en komposition, alsidig og velduftende nok til at kunne bæres til enhver lejlighed.

 

o.578051

PRADA - L'HOMME L'EAU

Med genopfunden identitet udforsker L'Homme Prada L'Eau væskebalancen mellem polære definitioner. Begrebet friskhed får nye betydninger, spændinger mellem styrke og subtilitet, luftighed og dybde afsløres gennem skabelsen af ​​en helt ny signatur. Amber og iris smelter sammen med rød ingefær og neroli.

 

hr1

HELENA RUBINSTEIN - POWERCELL NIGHT RESCUE

Powercell genopretter hudens naturlige glød,den drives af Aquakeep® og glycerin. Den fugtgivende formel giver øjeblikkeligt fylde og styrke din hud. 100 % naturlig beskyttelse til din hud.

 

chanel no5 leau perfume 9365b 1140x5001

CHANEL NO 5 L'EAU

En moderne, frisk og levende udformning af den legendariske duft. Tidløs og dristig, enkel og sofistikeret. N ° 5 L' EAU er N ° 5 af idag.

Komponeret af Chanel perfumer Olivier Polge,  her N ° 5 L' EAU dynamiske, skarpe top noter af citron, mandarin og Orange, der afslører lethed og gennemsigtighed. Det symbolske hjerte af buketten udfoldes med Rose, Jasmine og en brøkdel af Ylang Ylang, mere moderne end nogensinde. Bag denne blomstret hvirvelvind ligger en hidtil uset fornemmelse af livlighed: det pulserende ekko af Cedar, ledsaget af bløde og cottony Musk noter.

Clarins Extra Firming Jour Nuit1

CLARINS - EXTRA FIRMING JOUR BI-FACIL VISAGE

Extra-Firming-serien har et rigt indhold af højtydende anti-ageing-ingredienser og hjælper til at bibeholde fasthed, smidighed og en strålende hud for kvinder i 40-års alderen. Extra-Firming Jour SPF 15 - All skin types (egnet til alle hudtyper), er den ideelle dagcreme med en øjeblikkeligt udjævnende effekt, der fremmer en synligt fastere hud. Dag efter dag får huden et mere ungdommeligt udseende, rynkerne minimeres synligt, ansigtsovalen virker mere forfinet og ansigtstrækkene virker yngre.

Banner 7209 11

LANCÔME - LA NUIT TRÉSOR À LA FOLIE

La Nuit Trésor A La Folie EDP fra Lancôme hylder en facet af kærligheden. La Nuit Trésor à la Folie er Lancômes opfordring til at lade sig rive med af forelskelsen og give sig fuldstændig hen. Duften er komponeret af intense råmaterialer. Et hjerte i brand fyldt med rosenessens, antændt af sensuel vanedannende bourbonvanilje, der tager favntag med gnistrende indslag af patchouli-essens. Den ikoniske diamantformede flakon fra La Nuit Trésor har fået en dybere, mere glødende farve, mens den bærer et sort silkebånd om halsen med "à - la - folie" printet i sølv. Duften er spændende, intens, og sensuel.

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen