Nyheder

 

fb1

KENZO WORLD

Kenzos kunstneriske instruktører Carol Lim og Humberto Leon trækker deres fashion visioner med ind i deres første duft - KENZO World. Denne legende og dynamiske blomsterduft kombinerer peony, jasmin og strålende Ambroxan krystaller, den belyser Kenzo-ånden: en berømthed af ytringsfrihed, mangfoldighed og kreativitet.

Som en af ​​de mest genkendelige modeikoner i Kenzo-samlingen overskrider øjet nu duftuniverset. Den slående flaske indeholder sort gummi, pink guld og opalin, der minder om mix og match af ​​Kenzo mode. Når man ser fra fronten eller ovenfra, afslører øjet sig i alle vinkler.

En anderledes og udfordrende duft fra KENZO

 

af feature image1

ABERCROMBIE & FITCH FIRST INSTINCT FOR HER

First Instinct er inspireret af det magiske øjeblik, hvor to mennesker mødes, og tiltrækningen er intens og instinktiv. Det er et øjeblik, der ikke kan beskrives med ord og du ved aldrig, hvornår det opstår. First Instinct er selve essensen af det magiske øjeblik - suget i maven, der føles helt rigtigt. First Instinct for Her er en moderne, sensuel og ultra-feminin duft med en varm og legesyg karaktér. Skabt til kvinden, der følger sit instinkt. Sexet, dragende og uimodståelig med noter af magnolia, passionsfrugt, orangeblomst, orkidé, amber og musk.

 ZARKO NY

ZARKOPERFUME - SÉRUM DE PARFUMS

Om den nye parfumekategori – Sérum de Parfums:

Når du påfører de nye ZARKOPERFUME Sérum de Parfums, begiver du dig ud på en rejse med tusind års historie, tradition og innovation. En duft, der indeholder et utal af elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, vi kender til i dag og har indenfor molekylær fremstilling af parfume. Om at have modet til at stille spørgsmålstegn ved alt, og ikke hænge fast i traditionen.

Et parfume-serum er forskellig fra de kategorier vi kender, eau de parfum eller eau de toilette, ved sit høje indhold af parfume. Hvis du kaster et blik på ingrediens-listen på emballagen, vil du opdage at "parfum" står først. Koncentrationen af parfume er høj og mere end 50%. Du vil også opdage, at vi undlader brug af deklarationspligtige allergene parfumestoffer og kunstigt fremstillede konserveringsmidler. Derfor kan du roligt påføre produktet på huden, hvor det også er her du udnytter molekylens mange egenskaber, i kontakt med 37 grader hud, bedst.

Fremstilling af Sérum De Parfums fra ZARKOPERFUME kan sidestilles med produktion af cognac. Derfor kalder Zarko Pavlov det for VSOP – "Very superior Old Pale".

For alle 3 dufte gælder at base-kompositionen modnes på franske egetræsfade, som er medium ristet, præcis ligesom vin. På den måde bliver duften mere fyldig og rund. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og parfume-serummet er klar til at blive fyldt på flasker. Der står mennesker bag det hele, så derfor holder vi fast i traditionen om, at ZARKOPERFUME er håndlavet i Danmark.

Nyd de skjulte historier i parfumerne, og kompositionerne med oprindelse i den spæde moderne molekylære videnskab – og find din helt egen favorit eller favoritter blandt de 3 nye uni-sex dufte:

 

 carolina good girl 2

CAROLINA HERRERA - GOOD GIRL

Sort og hvid ... god pige, dårlig pige. GOOD GIRL er en sensuel, stemningsfuld duft, der er født af de smukke modsætninger og moderne kvinders evigt nuværende dualitet - og det moderne liv. Både frisk og blødt mørkt indfanger denne innovative duft en kvindes vidunderlige kompleksitet med overraskende og ekstraordinære ingredienser.

De søde, forlængende kvaliteter af jasmin giver GOOD GIRL sin lysstyrke og femininitet. Den mørkere side af Good Girl er skabt med rigt duftende kakao og berusende tonka. Almond og kaffe GIVER Good Girl sin umiddelbare livsstil. Tuberose, ekstraheret på en ny måde, der skaber en rig delikatesse er duftens vilde kort, der bringer fluiditet og femininitet. God pige eksemplificerer Herren House's ubesværede elegance og humor.

Den ultimative femme fatale duft med sensuel jasmin og forførende tonka. Det er så godt at være slem.

 

maxresdefault1

ELIE SAAB - GIRL OF NOW

Elie Saab har lanceret Girl of Now, en ny duft til kvinder. Girl of Now deler sit navn med Elie Saab Girl of Now-initiativet, en kampagne der skal styrke og tilskynde unge kvinder til at udforske livets muligheder.

Noterne indeholder pære, mandarin, pistacien, jasmin, magnolia, mandel, patchouli, tonka bønne, kashmir og mandelmælk.

 

montblanc lady emblem 75ml1

MONT BLANC - LADY EMBLEM

Mont Blanc Lady Emblem EDP er en fortryllende blomsteragtig duft, til den feminine og elegante kvinde. Denne fantastiske Eau de Parfum, åbnes i toppen med en duft af syrlige ribs, saftige fersken, og flatterende lyserød rose. I hjertet sidder de harmoniske dufte af luksuriøs patchouli, sød palisander træ, og varm sandeltræ. Bundnoterne består af eksklusiv og ekstrem velduftende muskus, og rundes efterfølgende af med en uimodståelig duft af forfriskende og opløftende hindbær. En lækker og mousserende duft, der passer til enhver lejlighed.

 

o.570461

DIOR - MISS DIOR NY EAU DE PARFUM

Oplev den nye blomsterduft fra Dior. Mere sensuel og moderne end nogensinde, med den genkendelige signatur af Miss Dior. Denne dufts kvindelighed udtrykkes gennem Grasse-rosenes skønhed i hjertet.

Hver note af Miss Dior Eau de Parfum er en kærlighedserklæring, toppen er en citrusburst af kalabrisk bergamot, der smelter ind i en sensuel Grasse-rose absolut - det nye feminine hjerte fra den nye Miss Dior. I basen efterlader Levante Guyana Rosewood og Pink Peppercorn Notes et varmt og lokkende spor.

Den 12. februar 1947 fyldte spændingen luften på 30 Avenue Montaigne. Christian Dior var ved at afsløre sin første duft: Miss Dior. Monsieur Dior skabte det for at legemliggøre den revolutionerende silhuet af hans nye look. I 2017 genfortolkes Miss Dior af Dior Perfumer-Creator, François Demachy. Miss Dior Eau de Parfum udvikler sig ligesom Dior

 

Gabriellechanel

CHANEL - GABRIELLE, DEN NYE DUFT AF KVINDE

Før hun blev til designeren Coco Chanel, var hun Gabrielle. En oprør i hjertet, der befriede sig til at blive for at blive den kvinde hun ønskede at være. Gabrielle Chanel inspirerede den nye CHANEL kvindes duft.

 

Fall2017 eyeliner new shots PLP Bottom1

SHISEIDO - INSTROKE EYELINER

Inspireret af blækket, der anvendes i japansk kalligrafi, Sumi Ink, giver denne intense, højpigmenterede vandafvisende gel eyeliner dig mulighed for at trække dine ønskede linjer nemt i ét strøg. Definerer dristige eller sarte linjer uden sløring eller udtværing. Opnå en perfekt glat linje, der ikke falmer. Inkluderer en bærbar fintippet børste. Leveres i en udsøgt Shiseido-original beholder inspireret af japanske blæksten brugt til kalligrafi.

 

chanel no5 leau perfume 9365b 1140x5001

CHANEL NO 5 L'EAU

En moderne, frisk og levende udformning af den legendariske duft. Tidløs og dristig, enkel og sofistikeret. N ° 5 L' EAU er N ° 5 af idag.

Komponeret af Chanel perfumer Olivier Polge,  her N ° 5 L' EAU dynamiske, skarpe top noter af citron, mandarin og Orange, der afslører lethed og gennemsigtighed. Det symbolske hjerte af buketten udfoldes med Rose, Jasmine og en brøkdel af Ylang Ylang, mere moderne end nogensinde. Bag denne blomstret hvirvelvind ligger en hidtil uset fornemmelse af livlighed: det pulserende ekko af Cedar, ledsaget af bløde og cottony Musk noter.

13949708642 3544640531 b1

LANCÔME - BI-FACIL VISAGE

Bi-Facil Visage fjerner din make-up let med sin 2-i-1 funktion. Den oliebaserede fase, opløser makeup og snavs på huden, mens den vandbasserede fase efterfølgende fjerner eventuelle rester og urenheder fra hudens overflade og efterlader en helt vidunderlig ren fornemmelse. Bi-Facil Visage kan fjerne selv tung aften makeup i løbet af et øjeblik, uden at irritere selv sart og følsom hud.

 

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen