Nyheder

 

 19204 HUGO REVERSED.komprimeret

HUGO REVERSED

HUGO REVERSED er en herlig duft med et frisk tvist. Den er velegnet til manden, der vover at udfordre status quo. Det er en urban cocktail der består af energitilførende citrusfrugter, aromatisk rosmarin, samt en note af sval vetiver der bidrager med kontrast. Oplev hvad der sker, når du ifører dig en duft, der sætter alt i et nyt perspektiv.

 

BLACK OP IN

YSL - BLACK OPIUM INTENSE

Black Opium Eau de Parfum har en forførende, gådefuld og magnetisk duft og passer til den stærke, modige og mystiske kvinde. Fyldt med duft af kaffe omkranset af en aura med magnetiske nuancer af blå absint. Kaffenote – lakridsnote – vaniljeabsolut – absint essens.

STRONGER WITH YOU INTENSLY1

ARMANI - STRONGER WITH YOU INTENSLY

Giorgio Armani Stronger With You Intensely For Him EDP er en distraherende og bittersød Eau de Parfum til manden der bærer sig selv på majestætisk vis. Denne orientalske duft åbnes i toppen med noter fra blandt andet enebærbusk, viol og pink peber, der sødmefyldt og krydret leder dig ind til hjertet af duften, som består af sensuelle noter udover det sædvanlige. Du finder blandt andet beroligende lavendel, salvie, varm kanel samt attraktiv og cremet karamel, der straks inviterer dig og dine omgivelser helt ned til bunden af duften.

Det er i slutningen af denne maskuline parfume, de varme og pulserende noter fra rav, intense tonkabønner, luksuriøs vanilje og den helt særlige duft fra ruskind kommer til sin ret. Når disse kombineres med resten af noterne og din naturlige kropsduft, har du i én og samme flakon samlet alt hvad du skal bruge for at komme til at virke uimodståelig. Forkæl dine sanser og de der er omkring dig med en parfume der får folk til at ønske de var tætte på dig hele tiden. 

 THE ONLY ONE

DOLCE & GABBANA - THE ONLY ONE

The Only One indfanger essensen af ​​sofistikeret og hypnotiserende femininitet. The Only Ones signatur ligger i den overraskende kombination af violer og kaffe, der giver liv til en fortryllende blomsterduft. Ligesom kvinden, den repræsenterer, er duften et indviklet spil af modsætninger.
Det er fra denne fusion af det uventede, en mokkaviol-note, at den får sin tiltrækning. Violen åbner duften, kombineres med subtile strejf af bergamot og skaber en livlig, frisk og frodig duft. I hjertet blandes forførende noter af fyldig kaffe med charmerende iris.
Endelig giver den varme bund af vanilje og patchouli en taktil, beroligende kvalitet, der omslutter sanserne i en overdådig omfavnelse.

 

2018 12 04 BaL MontBlanc Allestimenti 8

MONT BLANC - EXPLORER

Explorer fra Mont Blanc er en helt fantastisk herreduft, der oser af maskulinitet.

Denne herreparfume er den perfekte cocktail af træagtige noter og toner af noget jordbundent og friskt, hvilket gør, at den kan bæres af enhver man uanset alder. Duften giver straks en lækker sensuel og afslappende fornemmelse, som har en utrolig opmærksomhedsvækkende og opløftende effekt.

 

GUILTY

GUCCI - GUILTY EAU DE PARFUM NEW

Gucci Guilty-Kollektionen går ind i et nyt kapitel, der genindfører den oprindelige Pour Femme duft som en rigt blomstrende eau de parfum, der kombinerer overlegne blomsternoter og forbedre de naturlige dufte. Individuelt men fusioneret sammen naturligt, beskriver mænds og kvinders parfume en erklæring om selvudfoldelse og frygtløshed, der er fremkaldt af udsagnet #ForeverGuilty.

 

in love with you

ARMANI - IN LOVE WITH YOU

In Love With You Intensely She EDP fra Giorgio Armani fanger kærlighedens intense og dristige facetter. Duften består af en skønt spil mellem dristig sort kirsebær og feminin jasmin, der fremhæves af sensualiteten fra en vanilje- og patchouliduo. 

 

calvinklein women banner

CALVIN KLEIN - WOMEN EDT

Den første duft, der er kreeret af Raf Simons, betegner Calvin Klein WOMEN Eau de Parfum ikke som en, men som mange
individer, hver med deres egen særskilte stemme. Han trækker inspiration fra den iboende frihed og overvælder virkeligheden hos moderne kvinder. Denne duft fejrer den feminine ånd i alle dens former.

En lyserød nuance bestående af delikate orange, blomsterblade lagdelt med friske eucalyptus-æbler åbner op og afslører et rigt
hjerte af Alaskan cedertræ. Calvin Klein WOMEN er en hyldest til kontrasterne
inden for kvindelighed, uendeligt varieret og dybt kompleks, som kvindernes personligheder.


mugler alien man

THERRY MUGLER - MAN

Alien man - halvmanden, halvgud, på jagt efter en daggry og et nyt lys. Denne mand er optimistisk og positiv med en magnetisk indre styrke, der trækker dig til ham. Den fremmede mand er en mester i sin egen skæbne, han er søn af natten, klar til at lede os mod en endnu mere lysende daggry.

 

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen