NeoStem

Neostem

NeoStem Serum blev udsolgt overalt, da det blev lanceret i Frankrig. Hvorfor et nyt produkt fra et helt ukendt mærke gør så storslået en entre, er der én – helt videnskabelig – forklaring på.

Hvad har den sjældne sygdom Hutchinson-Gilford Progeria med en rynkecreme at gøre? Overraskende meget viser det sig. Det var nemlig under forskningen i en kur mod den sjældne, genetiske sygdom, at forskere faldt over noget, der også kan komme til at revolutionere hudpleje.

Men for at starte fra starten: I 2003 fandt forskere ud af, hvilken genetisk mutation der er skyld i Hutchinson-Gilford Progeria, en sygdom, hvor kroppens aldringsprocesser er 14-doblet fra fødslen, så små børns kroppe i løbet af ganske få år ligner gamle menneskers. En virkelig uhyggelig sygdom, som man lige nu kender 150 tilfælde af, deriblandt en dansk dreng. Gennem års genetisk forskning fandt man to molekyler, der kan gå ind i kroppens celler og nedsætte aldringsprocessen. Omega Statin og Z-Dronate kan hjælpe Hutchinson-Gilford Progeria-børn til et længere liv, men det kan også hjælpe alle os andre med et meget mindre alvorligt, men til gengæld mere udbredt problem, nemlig rynker.

Nu kommer der jo hver eneste dag nye produkter på markedet, der lover at fjerne alt fra rynker og mørke rander til appelsinhud. Og mere end én gang har resultatet efter et par måneder med en ny creme ikke været overvældende, så hvad er det ved NeoStem Serum, der får de franske kvinder til at købe et serum i minuttet? Produktet ser ikke meget anderledes ud end mange af de andre franske apotekermærker, så det er tydeligvis ikke indpakningen, der trækker.

Den videnskabelige forklaring er, at serummet er lavet af så lette partikler, at de ikke bare trænger ind i det øverste hudlag, men helt ned i de lag, hvor hudcellerne befinder sig. Og der trænger de ind i hudens stamceller, så de bliver stærkere og hjælper med at bekæmpe produktionen af de toxiner, der ælder huden samtidig med, at de booster kroppens produktion af kollagen og elastin, som er det, der holder huden elastisk. De kliniske tests på kvinder mellem 51 og 71 år viser, at på 56 dage fik 86 % en forbedret smidighed i huden, 72 % en udjævning af rynker og linjer, og 75 % fik mere spændstighed i kinderne, hvor huden har en tendens til at falde ind, når man bliver ældre.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen