close

Jean Paul Gaultier

JeanPaul

Jean Paul Gaultier er født i 1952 og startede i 1976 med ready-to-wear til kvinder. Første Haute Couture modeshow var i 1997. Han har altid været kendt som 'Enfant Terrible de la mode' – en rebelsk designer med mottoet "and why not".

Dristighed - Et overraskende element til dagligdagens rutiner, der sætter spørgsmålstegn ved konventionel tankegang. Mikser kulturer, materialer, køn og æraer.

Luksus... à la Gaultier - Den hellige franske couture tradition som ses i designerens unikke tilgangsform. En kombination af ærbødighed...og fortryllelse.

Fashion - Jean Paul Gaultier's fashion er dristig, opsigtvækkende og frem for alt kreativ! Hans dufte er altid inspireret af hans mode, så der er et stærkt link mellem hans fashion og hans dufte.

Dufte - Classique blev lanceret i 1993 og er en skøn feminin klassiker, som er sensuel, forførende og feminin. Korsettet og rosen, indbegrebet af femininitet. Classique findes som Eau de Toilette, Eau de Parfum og Eau de Toilette X Collection. Der er tale om tre helt forskellige dufte til tre forskellige kvinder.

Le Male blev lanceret i 1995 og er en stor maskulin klassiker. En sexet duft, der kombinerer virilitet og sensualitet. Den nye fortolkning Le Male Terrible er mere frisk og intens. Taler til din indre bad boy!

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen