close

Helena Rubenstein

Helena Rubinstein

Da Helena Rubinstein i sin tid kom med sin berømte udtalelse, at der ikke findes grimme kvinder, kun dovne, så tilførte hun allerede dengang de første dråber til den bølge, der lige nu vokser i skønhedsverdenen. Nemlig dén, der handler om at tage skønheden i egen hånd, nyde livet i fulde drag - og se fantastisk ud, mens du gør det.

Helena Rubinstein har om nogen har haft indflydelse på skønhedsindustrien som den ser ud i dag. Gennem hele sit liv påvirkede Helena Rubinstein ikke blot kvinders udseende, men forvandlede også skønhed til en industri. Hun rejste verden rundt for at mødes med datidens mest anerkendte dermatologer for at lære alt om huden og dens ældningsproces. Helena Rubinstein var også den første til at kategorisere hud i forskellige typer, og til at udvikle en professionel linje af solprodukter.
Og som hun selv udtalte:                                                                                                                                                 
"HVERT ENESTE MINUT AF MIN TID, HAR JEG BRUGT PÅ AT FORFØLGE MIT MÅL, OM AT FINDE ET FORSVAR MOD TIDEN."

Helena Rubinsteins mål var at tilbyde de mest kræsne kvinder det ypperste til deres hud, og det gjorde hun ved at kombinere videnskabelige gennembrud med en innovativ tilgang til skønhed. I dag ses en stadig mere flydende grænse mellem kirurgi og skønhedsprodukter. Hver dag leder et kæmpestort forskerteam hos Helena Rubinstein efter nye alternativer til medicinske procedurer og kosmetiske indgreb ved i stedet at bruge aktive ingredienser og moderne teknologi. Resultaterne udebliver ikke. Tag blot den berømte Prodigy-serie, hvis innovative tekstur bunder i mere end syv års forskning og udvikling af fuldstændig originale aktive ingredienser med en utrolig anti-age-virkning. Akkurat som Helena Rubinstein søgte viden fra datidens dermatologer, biologer og diætister, har vi i dag stærke relationer med førende instanser verden over. Helt unikt er samarbejdet med Laboratory of Skin Substitutes i Lyon, et internationalt anerkendt institut med speciale i transplantation og rekonstruktion af hud. Det er herfra, at hovedingrediensen i Prodigy Powercell serien kommer.

 

 

VIP kundeklub

Bliv medlem af Beauty Team's kundeklub:

Du får bl.a. flg. fordele:

  • Få ekklusiv tilbud kun for klubmedlemmer
  • Vær den første til at modtage gode tilbud på mail
  • Modtag invitationer til kundeaftener m.m.

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen